Gratis startkit
Gåvor till din valp
Smakprover
Leverans hem
Gratis ValpBag till nya valpägare

Ge dig själv och din valp den bästa starten med en ValpBag!

Gratis ValpBag till valpägare

Gratis ValpBag i samarbete med Trygg Hansa. Ett startkit med smakprover, leksaker och tillbehör till dig och din valp som levereras hem till din dörr. Ge dig själv och din valp den bästa starten med en ValpBag. För alla valpar upp till 6 månader. Endast porto 49kr. 

Notera att innehållet kan varierar och är anpassat för att passa de flesta valpar. Valet av ras påverkar ej innehållet. 

Endast en beställning per hushåll.
Jag samtycker till att ta emot marknadsföring, information och varuprover per post, e-post, sms, telefon eller andra elektroniska medier från Nordic Family Group AB och Nordic Family Groups varumärken som ValpBag.se, BabyBox.se, Babycalender och deras samarbetsparters; Trygg-Hansa. Jag är medveten om att jag närsomhelst kan återhämta detta samtycke genom att under avregistrera meddela Nordic Family Group.

Jag samtycker också till att företaget bakom ValpBag (Nordic Family Group) lagrar och vidarebefordrar de personupplysningar jag fyllt i schemat ovan till de samarbetspartners som angivits. Nordic Family Group och samarbetspartners ovan kommer använda personuppgifterna för att informera och delge erbjudanden som beskrivet.

Jag är införstådd med att det är frivilligt att ge mitt samtycke och att jag närsomhelst kan ta tillbaka samtycket genom att meddela Nordic Family Group. Du kan enkelt avanmäla dig från respektive partner genom att kontakta respektive ovan.

För att läsa mer om dina rättigheter och hur vi hanterar dina personuppgifter, läs vår integritetspolicy här.

ValpBag® magasinet

Tidningen till dig som nybliven hundägare

Valpbag magasin får du tillsammans med din Valpbag fylld med prover, information och erbjudanden som skickas direkt hem till dörren hos alla blivande och nyblivna hussar och mattar över hela Sverige.

Magasinet är fyllt med värdefullt stöd och support under valpens första tid i deras nya vardag i er nya familj.