Uppfödare

Till dig som är uppfödare

ValpBag lanseras April 2024 i samarbete med Trygg-Hansa.

ValpBag är gratis & skickas hem till den som tingat eller har fått hem sin valp.

Vill du synas här & samarbeta med oss?

Anmäl dig eller maila till [email protected] idag! Vi återkommer med all information.

 


Jag samtycker till att ta emot marknadsföring, information och varuprover per post, e-post, sms eller andra elektroniska medier från Nordic Family Group AB och Nordic Family Groups varumärken som ValpBag.se, BabyBox.se, Babycalender och deras samarbetsparters; Babyproffsen, Hts Safety, Procter & Gamble trusted brands, Sandviks Förlag AB (t ex Goboken) och Trygg-Hansa. Jag är medveten om att jag närsomhelst kan återhämta detta samtycke genom att under avregistrera meddela Nordic Family Group.

Jag samtycker också till att företaget bakom ValpBag (Nordic Family Group) lagrar och vidarebefordrar de personupplysningar jag fyllt i schemat ovan till de samarbetspartners som angivits. Nordic Family Group och samarbetspartners ovan kommer använda personuppgifterna för att informera och delge erbjudanden som beskrivet.

Jag är införstådd med att det är frivilligt att ge mitt samtycke och att jag närsomhelst kan ta tillbaka samtycket genom att meddela Nordic Family Group. Du kan enkelt avanmäla dig från respektive partner genom att kontakta respektive ovan.

För att läsa mer om dina rättigheter och hur vi hanterar dina personuppgifter, läs vår integritetspolicy här.


Anmäl mig